דלג לתוכן הראשידלג לתחתית הכותרת

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-il/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-il/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 50

We have noticed that your region is not Global. CLICK HERE to go to site. Continue on this site by closing this banner.

Close Banner language
מוצרים
מוצרי עגבניות
רטבים

בולונז בקר וירקות שורש ביין לבן, עגבניות ומרווה מוגש עם ניוקי או פסטה שאוהבים

מנה

מנה עיקרית

טיפולוגיהבשר

קושי

קל

זמן הכנה

שעה

מנות

4-6 servings

מרכיבים

חצי כוס שמן זית
1 גזר קלוף מגורר גס בפומפייה
1 בצל לבן קלוף קצוץ דק
1 גבעול לסלרי פרוס דק
2 שיני שום פרוסות דק
1 ענף מרווה
500 גרם בשר בקר טחון
חצי כוס יין לבן יבש
2 כפות רסק עגבניות
2 קופסאות עגבניות מרוסקות
1 כוס מים
1 כפית דבש / סוכר או סילאן
מלח
פלפל

אופן הכנה
  1. בסיר גדול עם תחתית כפולה מניחים את השמן ומחממים מעט.
  2. מוסיפים לסיר את הגזר, בצל, סלרי. מרווה ושום.
  3. מטגנים על להבה בינונית כ5-7 דקות, עד שעולה ארומה נעימה והירקות מזהיבים מעט. בינתיים מתבלים את הבשר הטחון בכפית אחת של מלח ופלפל.
  4. מזיזים את הירקות לצד הסיר, מגבירים את ללהבה גבוהה ומוסיפים את הבשר הטחון. מטגנים את הבשר מבלי לערבב כ5 דקות עד שהוא משחים בצד אחד.
  5. בעזרת כף עץ מפוררים את הבשר ומערבבים עם הירקות. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים. מוסיפים את יין ומאדים תוך כדי ערבוב עד שהיין מצטמצם לגמרי, כ5 דקות.
  6. מוסיפים את העגבניות המשומרות ומים. מערבבים ומתבלים במעט מלח, פלפל, דבש ומרתיחים. 
  7. מנמיכים את האש ומבשלים כ30 דקות.
  8. מבשלים ניוקי או פסטה שאוהבים לפי הוראות היצרן, מסננים ומוסיפים לרוטב ומבשלים 5 דקות נוספות.

שתף או הדפס מכתון זה

קבלו השראה מהמתכונים שלנו
עם רסק עגבניות