We have noticed that your region is not Global. CLICK HERE to go to site. Continue on this site by closing this banner.

מוצרים
מוצרי עגבניות
רטבים

ההיסטוריה שלנו

1836 - 1856

פרנצ'סקו צ'יריו - רעיונות גדולים ואהבה גדולה.

פרנצ'סקו צ'יריו נולד בעיר ניצה מונפראטו שבאיטליה ב-25 בדצמבר 1836.
אביו היה סוחר דגנים פשוט, ופרנצ'סקו שנחשף לעולם הזה, הושפע ממנו עמוקות.
כבר בגיל ארבע עשרה, בזכות כישורי היזמות המפותחים שלו, עבד פרנצ'סקו בשוק הפירות והירקות של פורטה פאלאצו בטורינו.

רעיון מנצח לשיווק מוצרים איטלקיים טריים

באותם זמנים לא ניתן מענה לביקוש הגובר של שווקי לונדון ופריז למוצרים איטלקיים טריים. צי'ריו הצעיר שהבחין במגמה הזו ובהזדמנות שהיא מציעה, הקים חברה למסחר בפירות וירקות ותוך חודשים ספורים הפך ליצואן הגדול ביותר בפיימונטה של תוצרת איטלקית חקלאית לשווקי מדינות הצפון וערי בריטניה.

1856 - 1867

הצלחה בינלאומית – נפלאות השימור.

בשנת 1856, בהיותו בן עשרים, היה פרנצ'סקו צ'יריו מהראשונים בעולם לפתח את טכניקת העיקור בצמחים (שיטה שנקראת גם אפרטיזציה על שם ממציאה, ניקולאס אפרטי). שיטת שימור זו התגברה על הבעיות שהיו כרוכות בייצוא פירות וירקות בשל תוחלת החיים הקצרה שלהם, והאריכה את "חיי המדף" שלהם. היא גם איפשרה לצ'יריו להמשיך לפתח את העסק הגלובלי שלו ולפתוח את המפעל הראשון של Cirio בטורינו. אחרי ההצלחה האדירה שקצר בשיווק אפונים, הרחיב צ'יריו את ההיצע, הוסיף לו מגוון מוצרי מזון אחרים והפך את העסק המשגשג למעצמת ייצוא לכל רחבי העולם.

ב-1867 פרנססקו צ'יריו הציג את המוצרים הראשונים שלו בפריז, בתערוכה הבינלאומית.

שם קיבל פרסים יוקרתיים. לאחר מכן, הוא החל לייצא לכל בעולם מליברפול ועד לסידני.

1868 - 1900

יזם, סוחר, חקלאי.

לאחר איחודה של איטליה פתח פרנצ'סקו מפעלי ייצור בדרום המדינה ופיקח באופן אישי על שיקום שטחים נרחבים של אדמה חקלאית נטושה, שהוכנה לעיבוד גידולים שהיו מיועדים לשווקי הפירות והירקות ולמפעלים עצמם.
ביום מותו של פרנצ'סקו, ב-9 בינואר 1900, הייתה חברת Cirio –  Società Generale delle Conserve Alimentari – אחת מיצרניות המזון הגדולות והנחשבות ביותר באירופה.

1901 - 1916

מורשת אדירה: מפרנצ'סקו צ'יריו למשפחת סיניוריני.

פייטרו סיניוריני, אחד השותפים בחברה, תפס את מקומו של האב המייסד והחל להוביל אותה אל העתיד, תוך שהוא נשען על מורשתו של פרנצ'סקו. הודות לו ולפעילותו נטעה החברה שורשים איתנים באזור נאפולי, ובנתה מפעלים חדשים לשימור עגבניות, פירות וירקות אחרים.
בעקבות מותו של פייטרו בטרם עת בשנת 1916, עברה הנהלת החברה לידיו של בנו פאולו
שהמשיך בעבודה באותה מחויבות ומסירות, והצליח לגבש את התדמית של העסק כחברה מובילה המסוגלת לחזק ולהפיץ את מוצרי החקלאות והמזון האיטלקיים בכל רחבי העולם.

1970 - 1993

הטבע יוצר, Cirio משמרת.

משפחת סיניוריני המשיכה לנהל בהצלחה את העסק עד 1970, אז נמכרה החברה לקבוצת SME וב-1993 הופרטה.

1993 - 2004

Cirio מצטרפת לקבוצת SME

עשור זה בא לידי ביטוי בעיקר בהשקעות בשיווק, פרסומות בטלוויזיה וקמפיינים בעיתונות, שהפכו את המותג לשם בלתי נשכח בכל בית איטלקי.
לצפייה בפרסומות איטלקיות היסטוריות

2004 - 2015

Cirio ו-CONSERVE ITALIA.

בשנת 2004, אחרי מספר תהפוכות, עברה Cirio לידיה של GRUPPO COOPERATIVO CONSERVE ITALIA, קבוצה אירופאית מובילה בענף שימורי המזון. במובנים רבים סימלה נקודת זמן זו חזרה למקורות, לתשוקה של פרנצ'סקו צ'יריו לחקלאות ולמחויבות יוצאת הדופן שלו לחדשנות ולמחקר חקלאי ותעשייתי.

במקביל זהו גם מהלך לקראת עתיד המבוסס על יכולות ועל הצלחה יזמית, בלי לשכוח לעולם את המחויבות החברתית כלפי היצרנים והצרכנים, שעדיין זוכים

למוצרים טבעיים, ברי קיימא ובטוחים לאדם ולסביבה. באחריות מלאה!

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits