We have noticed that your region is not Global. CLICK HERE to go to site. Continue on this site by closing this banner.

מוצרים
מוצרי עגבניות
רטבים

בולונז בקר וירקות שורש ביין לבן, עגבניות ומרווה מוגש עם ניוקי או פסטה שאוהבים

מנה עיקרית

בשר

קל

שעה

4-6 servings

מרכיבים

חצי כוס שמן זית
1 גזר קלוף מגורר גס בפומפייה
1 בצל לבן קלוף קצוץ דק
1 גבעול לסלרי פרוס דק
2 שיני שום פרוסות דק
1 ענף מרווה
500 גרם בשר בקר טחון
חצי כוס יין לבן יבש
2 כפות רסק עגבניות
2 קופסאות עגבניות מרוסקות
1 כוס מים
1 כפית דבש / סוכר או סילאן
מלח
פלפל

אופן הכנה
  1. בסיר גדול עם תחתית כפולה מניחים את השמן ומחממים מעט.
  2. מוסיפים לסיר את הגזר, בצל, סלרי. מרווה ושום.
  3. מטגנים על להבה בינונית כ5-7 דקות, עד שעולה ארומה נעימה והירקות מזהיבים מעט. בינתיים מתבלים את הבשר הטחון בכפית אחת של מלח ופלפל.
  4. מזיזים את הירקות לצד הסיר, מגבירים את ללהבה גבוהה ומוסיפים את הבשר הטחון. מטגנים את הבשר מבלי לערבב כ5 דקות עד שהוא משחים בצד אחד.
  5. בעזרת כף עץ מפוררים את הבשר ומערבבים עם הירקות. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים. מוסיפים את יין ומאדים תוך כדי ערבוב עד שהיין מצטמצם לגמרי, כ5 דקות.
  6. מוסיפים את העגבניות המשומרות ומים. מערבבים ומתבלים במעט מלח, פלפל, דבש ומרתיחים. 
  7. מנמיכים את האש ומבשלים כ30 דקות.
  8. מבשלים ניוקי או פסטה שאוהבים לפי הוראות היצרן, מסננים ומוסיפים לרוטב ומבשלים 5 דקות נוספות.

שתף או הדפס מכתון זה

קבלו השראה מהמתכונים שלנו
עם רסק עגבניות

מתכונים נוספים

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits