We have noticed that your region is not Global. CLICK HERE to go to site. Continue on this site by closing this banner.

מוצרים
מוצרי עגבניות
רטבים

בקר מוקפץ בסגנון סיצ'ואן

מנה עיקרית

בשר

בינוני

25 דקות

4 servings

מרכיבים

רוטב –
4 כפות מייפל או דבש
4 כפות סויה
2 כפות רסק
2 כפות חומץ
1 כפית שמן שומשום
5 שיני שום כתושות
1 כף גדושה ג'ינג'ר מגורר דק
1 כפית גדושה תערובת 5 תבלינים
חצי כפית פלפל שאטה טחון
חצי כוס מים
מוקפץ-
4 כפות שמן קנולה
500 גרם נתח סינטה או שייטל חתוך לרצועות דקות
1 בצל לבן חתוך לקוביות של 2X2 ס"מ
1 פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות של 2X2ס"מ
4 פרוסות ג'ינג'ר חתוכות למקלונים דקים
1 פלפל אדום חריף פרוס דק (לא חובה)
חצי כוס קשיו קלוי
3 יחידות בצל ירוק חתוך למקטעים של 4ס"מ
2 כפות שומשום
מלח
פלפל

מלח, פלפל, שום, ג'ינג'ר

אופן הכנה
  1. בסיר קטן מערבבים יחד את כל רכיבי הרוטב, מעלים על האש ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ5 דקות נוספות, מורידים מאש.
  2. מחממים ווק לחום גבוהה, מתבלים את הבשר במלח ופלפל. מוסיפים את השמן לתוך הווק ומקפיצים את הבשר כ2-3 דקות עד שהוא משנה את צבעו.
  3. מוציאים את הבשר ושומרים בצד. מוסיפים 2 כפות שמן ומקפיצים על להבה גבוהה את הבצל הלבן ופלפל אדום עד להשחמה קלה, כ3 דקות. מוסיפים את הרוטב ומביאים לרתיחה.
  4. מוסיפים את הרוטב ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הג'ינג'ר, פלפל חריף וקשיו ומקפיצים 2 דקות נוספות.
  5. מחזירים את הבשר ואת הבצל הירוק ומקפיצים 2 דקות נוספות עד לקבלת תבשיל עטוף ברוטב סמיך. מוציאים לצלחת הגשה ומפזרים מעל שומשום. מגישים חם לצד אורז או נודלס.
שתף או הדפס מכתון זה

קבלו השראה מהמתכונים שלנו
עם עגבניות מרוסקות

מתכונים נוספים

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits