דלג לתוכן הראשידלג לתחתית הכותרת

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-il/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-il/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 50

We have noticed that your region is not Global. CLICK HERE to go to site. Continue on this site by closing this banner.

Close Banner language
מוצרים
מוצרי עגבניות
רטבים

חציל מילנזנה

מנה

מנה עיקרית

טיפולוגיהחלבי

קושי

קל

זמן הכנה

60 דקות

מנות

4 servings

מרכיבים

חצי כוס שמן זית
6 חצילים בינוניים קלופים חתוכים לפרוסות בעובי 3ס"מ
4 כפות סויה
2 קופסאות שימורי עגבניות מרוסקות של CIRIO
6 שיני שום פרוסות דק
10 עלי בזיליקום
מלח
פלפל
פלפל שאטה
150 גרם מוצרלה מגוררת
300 גרם פרמזן מגורר
חצי כוס פרורי לחם או גרסיני

שום, בזיליקום, פלפל, מלח, פלפל שאטה

אופן הכנה
  1. בסיר בינוני מרתיחים יחד את העגבניות עם השום וחצי מעלי הבזיליקום. מתבלים במלח, פלפל ופלפל שאטה, מנמיכים את האש ומבשלים כ20 דקות לקבלת רוטב.
  2. מחממים תנור ל190 מעלות. על תבנית גדולה עם נייר אפייה מסדרים את פרוסות החצילים בשכבה אחת, מתבלים בנדיבות בשמן זית, סויה, מלח ופלפל. צולים את החצילים בתנור החם עד להזהבה, כחצי שעה. מוציאים ושומרים על התנור דולק.
  3. קוצצים גס את עלי הבזיליקום. מערבבים בקערה יחד עם המוצרלה, פרמזן ופרורי הלחם.
  4. בתבנית מלבנית מסדרים שכבה של חצילים צלויים, יוצקים מעל שכבה דקה של רוטב עגבניות, מפזרים מעל חופן נדיב של תערובת הגבינות וחוזרים על הפעולה עם יתר הרכיבים.
  5. מעבירים את התבנית לתנור עד שהשכבה העליונה מתקבלת מוקרמת ומוזהבת, כ20 דקות. מוציאים מהתנור ומגישים חם.

שתף או הדפס מכתון זה

קבלו השראה מהמתכונים שלנו
עם עגבניות מרוסקות