
קנלוני ממולאים ראגו בשר מוקרמים בבשמל
מנה עיקרית
בשר
בינוני
שעתיים
6-8 servings
מרכיבים
1 חבילה פסטה קנלוני
1 מתכון מוכן של בולונז, קר
1 רוטב עגבניות בזיליקום מוכן CIRIO
בשמל:
100 גרם שמן קנולה
חצי כוס קמח
1 ליטר שמנת צמחית
1 ביצה
אגוז מוסקט
מלח
פלפל
אופן הכנה
- מניחים את הבולונז על מסננת בתוך קערה ומניחים לחצי שעה לאיבוד נוזלים.
- מחממים תנור ל170 מעלות. יוצקים לתוך תבנית פיירקס גדולה עם שוליים גבוהים את רוטב העגבניות, אפשר להוסיף גם את הנוזלים שהתנקזו בקערה מהבולונז..
- מעבירים את הבולונז לשק זילוף. ממלאים את צינורות הקנלוני בבולונז ומשכיבים את הקנלוני בתוך התבנית מעל הרוטב.
מכינים בשמל:
- בסיר בינוני קטן על להבה בינונית מערבבים יחד את השמן והקמח עם חצי כפית מחוקה.
- מערבבים כ1 דקה עם מטרפה לקבלת רביכה. מוסיפים את השמנת תוך כדי ערבוב ומגבירים ללהבה גבוהה. ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב מתמיד עם מטרפה עד שהבשמל מסמיך ומגיע לרתיחה עדינה.
- מכבים את האש ומתבלים באגוז מוסקט. מוסיפים את הביצה, מערבבים היטב ומתקנים תיבול לפי צורך. יוצקים מיד מעל הקנלוני לכיסוי אחיד של התבנית. מכסים בנייר אפייה ומעל נייר כסף ומעבירים לתנור ל40 דקות.
- מוציאים ומורידים את הכיסוי. מגבירים את החום של התנור ל220 מעלות ומחזירים את התבנית לתנור ל10-12 דקות, להזהבה יפה.