דלג לתוכן הראשידלג לתחתית הכותרת

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-il/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-il/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 50

We have noticed that your region is not Global. CLICK HERE to go to site. Continue on this site by closing this banner.

Close Banner language
מוצרים
מוצרי עגבניות
רטבים

טאג'ין טלה ופירות יבשים

מנה

מנה עיקרית

טיפולוגיהבשר

קושי

קל

זמן הכנה

45 דקות

מנות

4 servings

מרכיבים

1 עגבניות מרוסקות משומרות בחיתוך דק של CIRIO
2 בצל לבן חתוך לרבעים
1 ראש שום חצוי
1 מקל קינמון
2 עלי דפנה
2 פרוסות ג'ינג'ר
2 רצועות קליפת תפוז
2 תרמילי הל
1 כף מחוקה ראס אל חנות
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
מים לכיסוי
6 תאנים מיובשות
6 משמשים מיובשים
2 כפות צימוקים כהים

להגשה-
חצי כוס שקדים קלויים קצוצים גס
חופן עלי פטרוזיליה או כוסברה קצוצים גס

אופן הכנה
  1. מחממים תנור ל160 מעלות.
  2. בסיר גדול שמתאים לתנור מניחים את כל הרכיבים חוץ מפירות היבשים. מוסיפים מים לכיסוי מלא של תכולת הסיר ומביאים לרתיחה.
  3. מבשלים כ15 דקות, מכסים עם מכסה או נייר כסף ומעבירים לתנור ל4 שעות. מוציאים מהתנור ומסירים את המכסה.
  4. מחזירים על האש ומוסיפים את התאנים, משמשים וצימוקים. מרתיחים ומצמצמים את הנוזלים לקבלת רוטב עשיר. טועמים ומתקנים תיבול.
  5. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את השקדים ועשבי תיבול. מגישים לצד אורז או קוסקוס.
שתף או הדפס מכתון זה

קבלו השראה מהמתכונים שלנו
עם רסק עגבניות