דלג לתוכן הראשידלג לתחתית הכותרת

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-il/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-il/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 50

We have noticed that your region is not Global. CLICK HERE to go to site. Continue on this site by closing this banner.

Close Banner language
מוצרים
מוצרי עגבניות
רטבים

ריזוטו עגבניות

מנה

מנה עיקרית

טיפולוגיהחלבי

קושי

בינוני

זמן הכנה

30 דקות

מנות

4 servings

מרכיבים

3 כפות שמן זית
2 בצלי שאלוט קצוצים דק
2 שיני שום כתושות
1 ענף טימין
150 גרם אורז לריזוטו
100 גרם יין לבן יבש
400מ"ל ציר ירקות או מים
חצי בקבוק פאסטה עגבניות גסה של מותג צ'יריו
80 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
80 גרם פרמזן מגורר דק
חופן עלי מיקרו בזיליקום
מלח
פלפל
שמן זית

שמן זית, בצלי שאלוט, שום, טימין, בזיליקום, מלח פלפל

אופן הכנה
  1. מאדים קלות בשמן הזית את הבצל ואת השום עד לשקיפות.
  2. מוסיפים אורז, שום, טימין , מתבלים במלח ומערבבים 2 דקות על להבה בינונית. מוסיפים יין ומאדים לגמרי עד שאין זכר לנוזלים. מוסיפים ציר עד כ2-3 ס"מ מעל גובה האורז ומבשלים על להבה נמוכה, מערבבים מדי כמה דקות.
  3. כשהנוזלים נספגים מוסיפים כמות נוספת של נוזלים עד גובה האורז וממשיכים לבשל עד שהאורז כמעט מוכן, כרבע שעה סך הכל.
  4. מוסיפים את הפאסטה וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב כ5 דקות. מכבים את האש ומוסיפים חמאה, ופרמזן. מערבבים היטב עד שהחמאה נטמעת. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  5. מפזרים מעל עוד פרמזן ועלי מיקרו בזיליקום ומגישים מיד .
שתף או הדפס מכתון זה

קבלו השראה מהמתכונים שלנו
עם רוטב פסטה