דלג לתוכן הראשידלג לתחתית הכותרת

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-il/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-il/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 50

We have noticed that your region is not Global. CLICK HERE to go to site. Continue on this site by closing this banner.

Close Banner language
מוצרים
מוצרי עגבניות
רטבים

שקשוקה נקניקיות מרגז וביצים עם פלפלים חריפים, שום וכוסברה

מנה

מנה עיקרית

טיפולוגיהבשר

קושי

קל

זמן הכנה

30 דקות

מנות

4 servings

מרכיבים

שליש כוס שמן זית
4 נקניקיות מרגז
4 שיני שום, קצוצות גס
2 פלפלים ירוקים חריפים חתוכים לפרוסות בעובי 3 ס"מ
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית כמון טחון
1 קופסה שימורי עגבניות שלמות
1 כף גדושה רסק עגבניות
מלח
פלפל
4 ביצים
2 כפות פטרוזיליה וכוסברה קצוצה

להגשה:
פסטה או אורז או פירה מבושלים

אופן הכנה
  1. במחבת גדולה רחבה מחממים את השמן על להבה בינונית.
  2. מניחים את הנקניקיות במחבת ומטגנים עד להזהבה, כ3 דקות בשני צדדים. מוציאים את הנקניקיות ומניחים בצד.
  3. מוסיפים לסיר את הפלפלים והשום ומטגנים תוך כדי ערבוב כ3-5 דקות עד להזהבה עדינה. מוסיפים את הפפריקה וכמון ומטגנים 2 דקות נוספות. מוסיפים את הרסק ועגבניות משומרות ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
  4. מחזירים את הנקניקיות ומפזרים מעל ככף פטרוזיליה וכוסברה קצוצים.
  5. שוברים ביצה לתוך כלי קטן ומעבירים מתוך הכלי לתוך השקשוקה. חוזרים על הפעולה עם כל הביצים.
  6. מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה כ10 דקות, עד שהחלבון מבושל לגמרי והחלמון (צהוב) רך מאוד.
  7. מורידים מהאש ומפזרים מעל את יתר עשבי התיבול. מגישים מיד.

שתף או הדפס מכתון זה

קבלו השראה מהמתכונים שלנו
עם רסק עגבניות